Firma Profili

Emkapen yılların birikimi ile Ankara'daki kendi fabrikasında PVC pencere ve sineklik imalatı yapmaktadır. 2019 yılı itibariyle Cam balkon ve cam kapı imalat, montaj ve tamiri noktasında makine parkurunu artıran firmamız Ankaralılara hizmet vermekten mutluluk duyar. Birçok sineklik modellerini imal ederek tüm semtlere ücretsiz servis ile hizmet etmekteyiz. Sürme sineklik, sabit sineklik, pileli sineklik, içe açılır sineklik, stor sineklik, portatif sineklik, menteşeli sineklik ve sineklik aksesuarları alanında üretim, montaj ve tamiri yapmaktadır.

Üretmiş olduğumuz sineklik modelleri ile ofis ve evlerimizin içine haşerelerin girmesini önleyebilirsiniz. Sineklik modellerimizi yaz - kış kullanabilirsiniz. Kapı ve pencerenizin yapısı ve biçimine uygun Sineklik modellerimiz ile yaz boyunca haşerelerden direkt olarak kurtulmanın mutluluğu ve rahatlığı içinde olacaksınız. Yaz aylarında aklımızı başımızdan alan haşereler, sivri sinekler ve kara böcekleri artık evinizin içinde görmeyeceksiniz. Çayyolu Sineklik Sistemleri ile sizler de evinizin havasını değiştirebilirsiniz. Sineklik sistemleri Ankara ilçelerine hizmet veren firmamız sineklik imalatını da devam ettirmektedir.

Ankara merkezinden tüm ilçelere pvc kapı ve pencere imalatı ve sineklik imalatı ile hizmet vermekteyiz. Servis araçlarımız ve sertifikalı ustalarımız ile gün içinde yanınızdayız. Duşakabin, Sineklik, PVC Doğrama, Alüminyum Doğrama, Parke, Cam Balkon ve diğer tüm tamir tadilat işlerinizi itina ile yapmaktayız.

İmalatını yaptığımız sineklik modelleri
-İçe Açılır Sineklik
-Kedi Sinekliği
-Menteşeli Sineklik
-Plise Sineklik
-Sabit Sineklik
-Stor Sineklik
-Sürme Sineklik
-Dekoratif sineklik

İmalatını yapmış olduğumuz sineklik çeşitleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için bizlere 0532 765 74 59 nolu müşteri hizmetleri numaramızdan ulaşabilirsiniz. Sineklik yaptıracağınız yerin ölçünü ve bir resmini whatsap hattımız olan 0531 745 20 95 numaramıza gönderin. Anında sineklik fiyatını öğrenin.