Çayyolu Sineklik Servisi

En Güvenilir Çayyolu Sineklik İmalatçısı

Double Plise Sineklik

Emka Pen, Ankara Çayyolu'nda double plise sineklik imalatı yapmaktadır. Double Plise Sineklik modelimiz, pencerelerinizde size kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağlayan, tek dokunuşla açılıp kapanan sineklik çeşididir. Pencerenizdeki tül mekanizmasını otomatik olarak kendi bünyesinde toplayan şık ve kullanışlı sineklik modelidir. Double Plise Sineklik Servisi

Double Plise Sineklik alüminyum profillerden imal edilir. Hava koşullarına dayanıklı kaliteli fiberglass tüllerin kullanıldığı ürün 15x40 mm. kutu profilinden oluşan ana kasa içerisine monte edilmiş ana toplayıcı sarım kutusu, yan raylar ve altta mekanizmayı sabitleyici mıknatıs profillerinden oluşmaktadır.

Çayyolu Plise Sineklik, kaliteli malzemeler ve aksesuarlardan üretmiş olduğu sineklik modelleri ile hizmet vermektedir. On yılı aşkın süredir Ankara ve ilçelerine sineklik modelleri yapmaktayız. Sizlere profesyonel, güler yüzlü ve işinin ehli ekiplerimiz ile kaliteli sineklikler sunmaktayız. En kaliteli malzeme ve işçilikle üretim yapmaktayız. İmalatını yaptığımız tüm sineklik modellerimiz garantilidir.

Tags