Sineklik Ölçü Alma Tekniği

Sineklik Ölçü Alma Tekniği

Kapı ve pencere için sineklikleri için ölçü alma işi oldukça kolaydır. Plise (pileli) sineklik ölçüsü almak için yapmanız gereken tek şey resimdeki şemayı incelemek. Şemadaki oklar nasıl ölçü alacağınızı göstermektedir.

Bir metre yardımıyla sineklik yaptırmak istediğiniz pencere veya kapının; açılan kanadını ilk önce en, sonra boy olarak ölçün.

Almış olduğunuz ölçü sinekliğinizin bitmiş olacak net ölçüsüdür. Bu ölçülerin üstüne pay eklemenize gerek yoktur.

Yardıma ihtiyacınız varsa Sineklik İmalat Sorumlusu Yücel Usta'dan 0532 765 74 59 numaralı telefon ile detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sineklik Ölçü Alma tekniği hakkında bir ön bilgiye sahip oldu iseniz, bu bilgisi sayesinde istediğiniz sineklik çeşidi için firmamızdan fiyat alabilirsiniz. Emkapen Ankara'da tüm ilçe ve mahallelere kendi imalatı olan sineklik modelleri ile yerinde montaj hizmeti sunmaktadır.

Her tip ve model sineklikler için bilgi almak bizde problem teşkil etmez. Sizlerden gelen telefonlara güleryüzlü ustalarımızla sorularınıza hemen cevap veriyoruz. Yanlış ölçü almak demek bizlerde zaman kaybına yol açmaktadır. Bu nedenle pencere sinekliği veya kapı sinekliği için ölçü almada bize danışmanız firmamız adına bir kazanımdır. Doğru ölçü almak hem zamandan hem de işçilikten kazanç demektir.

Hangi model sineklik pencerenize, balkonunuza, verandanıza uygun olduğunu lütfen sorunuz. Bina yapısına uygun sineklikler imal ediyoruz. Ama bazen kalabalık ortamlarda içe açılır sineklikler veya menteşeli sineklikler size uygun olmayabilir. Sürgülü, plise sineklikler her ortama uygun olduğunu söyleyebiliriz. Evde çocuklu olan bir aile için cırt cırt sineklik tavsiye etmeyebiliriz. Tüm bunlardan sonra en iyisi durumunuz bize anlatınız, size en uygun sineklik modelini önerelim.

Teknik Bilgiler Gösterim: 2717
Tags
Yazdır