Kirlenmiş Sineklik Nasıl Temizlenir?

Yazın sıcağında bizleri kanatlılardan koruyan sineklikler dışarıdan gelen tozlarla kirlenir. Her model sinekliğin imalatını yapan Emka sineklik ev hanımlarına sineklik temizlenmesi noktasında birkaç pratik bilgi sunmaktadır.

Ankara'da evimizi pencerelerden giren sineklerden korumak için kullandığımız sineklikleri temizlemek oldukça basittir. Kirlenen sinekliklerin nasıl temizleneceğini anlatacağımız kolay bir yöntemle pırıl pırıl yapacaksınız..

Evlere çeşitli sebeplerle takılan sineklikleri temizlemek ev hanımlarını düşündürmektedir. Delikli yapıda olan sineklikler temizlenemez görünürler. Çoğu zaman sinekliklere yapışan lekeler çıkmak nedir bilmez. İşte sinekliklerde oluşan lekeleri ve yapışan tozları kolayca çıkaracak çok etkili bir yöntem.

Sineklik temizleme için kullanılacak malzemeler:

  • 1 kova kaynamış su,
  • 1 bardak dolusu karbonat

    Sineklik temizleme suyunun hazırlanışı:

    Bir kova suyu tamamen fokurdayana kadar kaynatalım. İçine bir dolu karbonat atalım. Köpürmeye başlayan karbonatlı suyun içine sinekliği koyalım ve bu şekilde kaynatmaya devam edelim. Kullandığınız sineklilerin tertemiz olduğunu göreceksiniz.

    İkinci temizleme metodumuz ise menteşeli sineklikler içindir.

    Menteşeli Sinekliğin Temizlenmesi

    Menteşeli sineklik hafif yukarı kaldırılarak menteşe yuvalarından çıkartılır. Daha sonra tazyikli bir suyun altına tutularak kolay bir şekilde temizlenir. Kesinlikle fırça kullanılmaz. Bastırmadan bir kumaş parçasıyla ovalanarak tüm tozlarından kurtulur. Pırıl pırıl olmuş şekilde tekrar menteşe yuvalarına oturtarak ilk günkü gibi temiz sinekliklerinize kavuşursunuz.

    Fiberglass malzemeden yapılan kedi ve köpek sineklik tülü bir çok yıkamaya dayanıklıdır. Bu sineklik türleri dayanıklı ve kuvvetli malzemeden imal edilmiştir. Kedi ve köpekler için alüminyum galvanizli malzemeden yapılmış sineklikleri istediğiniz kadar yıkayabilirsiniz. Bozulmaz, deforme olmazlar.

    En kolay temizlenen sinekliklerimiz mıknatıslı kapı sineklikleridir. Mıknatıslı kapı sineklikleri ile balkon kapılarından daha rahat girip çıkabilirsiniz.

    Her tür sineklik modeli için temizleme konusunda firmamızı arayarak ücretsiz bilgi alabilirsiniz.

  • Teknik Bilgiler Gösterim: 6411
    Tags
    Yazdır