Emka Sineklik İle Sivrisineklere Veda Edin

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Başkent Ankara'da sivrisineklerle daha çok haşır neşir olmak zorunda kalırız. Kanatlıların odalarımıza kadar girmesi hem sağlığımız açısından olumsuz sonuçlar ortaya çıkar, hem de sivrisinek vızıltıları ortamdaki havamızı bozar. Sivrisinek ısırmaları sonucu tatlı tatlı başlayan kaşıntılardan sonra kabaran ve acı vermeye başlayan ısırıklardan şikayet ederiz.

Kapıları kapatmak, pencerelere tel takmak gibi çözümler sonuç vermiyorsa; Çayyolu Sineklik ile sineklerden kurtulmanın yöntemleri ile hayat konforunuzu arttırabilir, üstelik bulaşıcı hastalıklardan kendinizi koruyabilirsiniz. Firmamızın imal ettiği pratikliği ve etkililiği deneyimlerle sabit olan özel tül sineklikler ile sivrisineklerden kurtulun.

Ankaralı apartman sakinleri siparişleriniz için 0312 255 08 55 firma telefonu veya 0532 765 74 59 Yücel Usta'yı arayabilirsiniz.

Yaz sıcağında sivrisineklerden korunmak için adrese teslim ve montaj hizmetiyle sineklikler imal ediyoruz. Kapı ve pencerenize uygun olan sineklikler için lütfen bizi arayınız
Sineklik Çayyolu

Sineklerden, böceklerden korunmak için sineklik modellerimiz kapı ve pencerenizin ebatlarına uygun olacak şekilde özel imal edilmektedir. Ölçüler verin, istediğiniz model ve renklerde sineklikleri monte edelim.

Pencere ve kapı sineklik modellerimiz ile kanatlı hayvanlara ve zararlı böceklere geçit vermeyin!

  • Stor Sineklik Modelleri
  • Sürme Sineklik Modelleri
  • Menteşeli Sineklik Modelleri
  • İçe Açılır Sineklik Modelleri
  • Katlanır Sineklik Modelleri
  • Mıknatıslı Kapı Sinekliği

    Yaz ve kış kullanabileceğiniz sineklik çeşitlerimizden edinmek istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz. Aynı gün adresinize teslim ve montaj hizmeti.

    Kanatlı terörü ve salgın hastalıklara karşı imal ettiğimiz sineklik çeşitleri Çayyolu Sineklik Servisi'nde uygun fiyatlarla satışta. Çankaya ilçemizdeki tüm mahalle ve semtlere hızlı servis ve montaj elemanlarıyla hizmet vermeye devam ediyoruz.

  • Teknik Bilgiler Gösterim: 2154
    Tags
    Yazdır